C'est la vie

Ett litet rött paket med röda snören


När de erbjuder inslagning blir man extra glad…


Det blev en riktigt mysig eftermiddag med shopping och fika tillsammans med Mia. Madde var tyvärr bakis, Anna vågade sig inte ut i snöovädret(förståeligt) och Amelie skulle jobba, men de får hänga på en annan gång.

Jag passade på att köpa svärisarnas julklapp också. Det fick bli skålen från Orrefors. Den känns mer som deras stil men är ändå lite designad så det passar dera hem tycker jag. De har en massa designat och dyrt som är från hans pappas ”designerpolare”. Christophes pappa har jobbat som en väldigt framgångsrik arkitekt faktiskt, han har bl a designat en del av Orly-flygplatsen(Paris ena flygplats, andra är ju Charles de Gaulle). Lite coolt 🙂

Jag köpte även lite grejer på Åhlens för mitt presentkort. Kvittot visade 406 kr men jag betalade bara 6 kr. Fick dessutom klubb-rabatt. Hihi.

Vad det är får jag visa i morgon för nu ska jag iväg till Sophia för lite lördagsmys med henne och Carina. Myset har tagit över mig. Men vad gör man när man inte har råd att gå ut och äta/festa/annat och det aldrig vill sluta snöa?

0 kommentarer

  • Madeleine

    Låter som en mysig lördag! Usch, jag måste också börja plugga till tentan. Samtidigt är jag glad för att det bara är två veckor kvar. Men det betyder ju två tentor:(
    Du vet väl att första veckan när vi börjar har vi egna studier? För att hitta Lia-plats. Det betyder alltså: ledigt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.