C'est la vie

Parce que je le vaux bien


Morgonens frukost, hjärtgröt 😉 Och ja, jag vet att min gröt är dränkt i sylt… men dä ä så dä ä.


Ingen sol ute men jag är glad ändå!

Hej på er! Tentan är avklarad och så även veckans jobbpass. Skönt! Dock fick jag igår reda på att jag måste göra omtenta på fredag. Med tentan veckan efter plus några dagar med jobb, så blir det tufft nu innan lovet, men min tröst är att om drygt två veckor är jag i Paris igen. Då får jag 3 mysiga veckor med Christophe och fina vänner. Jag längtar så sjukt mycket!

Igår tog det mig 1 timme att komma hem från jobbet(tar vanligtvis inte mer än 30 min med buss x2) och när jag kom innanför dörren var jag helt stelfrusen. Men jag lyckades sova nio timmar och vaknade pigg och glad idag. Snön ligger kvar efter ännu mer påfyllning inatt men det är ju faktiskt bättre när det lyser upp. Är det grått och kallt så blir man ju bara deppig.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig ordning för sen ska jag gå och möta upp Mia i min klass. Fick reda på att hon bor alldeles nära mig så vi ska pulsa in mot stan och så blir det en fika. Förhoppningsvis kommer även några andra från klassen(Madde om du läser detta, ring eller sms:a!). Så det blir nog en trevlig lördag. UTAN plugg. Jag tar en dag i temat relaxing innan allvaret åter igen börjar. Det är jag värd 🙂

Vad hittar ni på idag?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.