C'est la vie

@ Espresso House


Ny muffins på EH, morotsmuffins. Den var inte särskilt god dock…


Jag var ganska trött i morse tror jag, eftersom att jag nog råkade stänga av alarmet på mobilen och sen vaknade 5 minuter innan lektionen började. Så jag blev lite sen. Dagen gick ganska smärtfritt, en ganska trevlig dag.
Efter skolan drog jag och Madde till Espresso House för en kort fika. Hon gick för en stund sedan för en jobbintervju(håller tummarna!), och nu sitter jag kvar för att skriva mitt arbete.

Det var både tur och otur att de ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba. Jag har dealine innan midnatt så det hade blivit lite tricky och samtidigt som att jag behöver pengarna så känner jag att det blir lite för mycket att jobba kväll när jag går i skolan hela dagen också. Sen ska ju helst inte skolan bli lidande, som i morse när jag försov mig för att jag var så trött efter igår.

Nej nu ska jag återgå. Förhoppningsvis är jag klar snart!

0 kommentarer

  • madeleine

    Du kunde gett resten av kakan till hon fyllekärringen som trillade förbi tidigare. Hon hade haft större behov av den(mat) i stället för det andra(rödvin).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.