C'est la vie

Tell me that it’s over


Min nya grå halsduk som jag fick av mamma i födelsedagspresent. Love it! Mysig och fin är den 🙂

Skola -> handla mat -> hemma i 10 min -> jobb -> laga middag (+ matlåda till morgondagens lunch) kl 21.48. Disken frodas och lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Skola i morgon till 16.00 och sen dealine på ett arbete kl 00 som jag inte ens börjat skriva. Och så tenta nästa fredag i ett ämne jag inte ens förstår mig på. Totalt omotiverad är jag med.

Jag vill bara lägga mig under täcket och gråta krokodiltårar tills allt är över! Men det är bara att bita ihop. Så får livet vara någon gång ibland. Lite sådär kaotiskt och överbelamrat. Syrran ringde innan och det gjorde mig iafl på gott humör. Finast syster, saknar henne redan!

Nu är klockan snart elva och jag är helt död. Jag ska ta en snabb dusch, prata lite med Christophe på skype och sen hoppa i sängen. Larmet är satt på halv åtta i morgon bitti. Suck…

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag känner allt för väl igen den där känslan. Arbeten och måsten hopar sig i en skrämmande fart. Men på något vis lyckas man alltid rida ur stormen.
    Låt oss båda fira att vi överlevde när du kommer ner 😊
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.