Copenhagen,  Weekend

En typisk turistbild

IMG_5533 IMG_5542 IMG_5522IMG_5473 IMG_5557

Det blev inget Köpenhamn idag eftersom min syster tydligen var upptagen, men jag passar på att bjuda er på några bilder från mitt senaste besök där. Personen som tog fotot på mig ville tydligen väldigt gärna ha med bron också så jag var tvungen att klippa bilden. Ändå är det ca 80% broöppning och 20% Christine i bilden. Ungefär som turistbilder där någon står framför en kyrka och fotografen fotar så att heeela kyrkan kommer med och personen på bilen är kapad från midjan och neråt. Fast den här bilden på mig kanske blev lite häftig ändå.

Igår blev det en spontan utekväll som startade med ett glas på Grand tillsammans med min franska kompis Yann och två vänner till honom. Musiken där var däremot så himla dålig och ingen verkade riktigt peppad så vi gick därifrån efter bara någon timme. På vägen hem stannade jag till på Tröls där Lucie satt med en gemensam fransk vän till oss. När de stängde klockan ett så var jag faktiskt väldigt glad över att cykla hem och lägga mig i min sköna säng. Ibland är det riktigt kul med sena festkvällar, medan det andra gånger känns väldigt omotiverat. Jag vet inte om jag börjar bli gammal men jag föredrar att vakna upp på lördags- eller söndagsmorgonen utan huvudvärk. Förutom vissa gånger, när det är riktigt värt det. Allra bästa är det när man lyckats få i sig varannan vatten, har en rolig kväll och vaknar utan huvudvärk.

I morse hade jag däremot lite ont i huvudet, trots att jag bara drack en GT i början av kvällen, så jag har tagit det ganska lugnt på förmiddagen. Det är däremot 21 grader ute så jag tror att jag ska göra mig en kaffe och sätta mig på gården en stund.

//I was supposed to go to Copenhagen today, but we decided to go another time. Instead I’m sharing some of the pictures I took during my last visit there.

I went out for a bit last night and met up with my French friend Yann and a few of his pals, but I was so tired and not really in the mood for party. Plus the music was really bad at the first place we went to. After a quick stop to say hi to two other Frenchies – Lucie and Aurélien – at another bar, I went home around 1am. Some nights it’s fun to go out late, and other nights I’m so tired that all I can think about is my comfy bed. Today it’s pretty warm and a little sun is breaking through the clouds, so I think I’ll make myself a coffee and go sit outside.

0 kommentarer

  • Ljuva Julia

    Jag köpte en flaska gin igår och det känns underbart, ska blanda till en martini ikväll. Jag har tonic också, men ingen lime eller citron, det känns lite trist då.

  • Ramona

    Skoj att festa ibland men åhhh vad jag älskar att bara vara hemma och mysa <3 Det bästa som finns och man är pigg och glad dagen efter 😉 Hoppas du får en toppen söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.