Easter Sunday by the sea

Efter en förmiddag hemma med frukost på sängen, begav jag mig efter lunchen bort till Drottningtorget. Där köpte jag en cappuccino på Dolce Sicilia och satte mig på deras härliga bänk som vätter mot perfekt eftermiddagssol. Jag är en person som tidvis har väldigt svårt att ta beslut. Vart jag ska gå, vad jag ska göra av min lediga dag, om jag ska träna eller inte, ha på mig byxor eller kjol, laga lasagne eller köpa sushi. Ja du fattar. Det är inte alltid så lätt att vara jag. Så oftast brukar jag bestämma mig hemma vart mitt mål är, sedan ser jag till att jag har rätt förutsättningar för att det ska bli så som jag har tänkt, eller så skaffar jag en plan B. Jag har inte lika mycket beslutsångest nu som jag haft tidigare, men det kommer ibland när jag har PMS eller känner mig extra stressad.

Nu bestämde jag alltså att jag skulle åka till ett av mina favoritställen för dagens enda dos kaffe, följt av en glass vid vattnet. Med koffeinet strömmandes i mina ådror tog jag alltså därefter bussen ut till Västra Hamnen. Där köpte jag en glass på Gelato by SMAK och satte mig med ansiktet vänt mot sundet mellan Malmö och Köpenhamn. Tyvärr var jag inte ensam om att åka ut dit och efter ett tag blev det ganska jobbigt med massan av folk där en ena försökte överösta den andra med sina portabla högtalare. Det var alltifrån polsk dunka-dunka och arabiska gnällballader till nattklubbstechno. Där och då märkte jag att jag verkligen inte orkade med några högljudda folksamlingar idag. Så när jag kände mig klar med det promenerade jag bort till centralen och tog bussen hem.

Det var i alla fall välbehövligt att få en dos av de där blåglittriga sundet och verkligen njuta av en helt fantastisk vårdag. Jag älskar verkligen den här tiden på året när det är riktig vår. När det successivt skiftar från vinter till vår till försommar till sommar.

Nu ska jag kolla på Jurassic Park för femtonde gången och äta resterna av påskgodiset. Det är så skönt att det är söndag idag men också på sätt och vis söndag i morgon. Älskar alla dessa röda dagar under våren!

Just det. GLAD PÅSK mina kära vänner!


0 reaktioner på ”Easter Sunday by the sea”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen