C'est la vie

Dyrt bröd


Det kostar att desperat sakna svenska råvaror…

Nu mår jag mycket bättre mina vänner. Om det var den 40 kronor dyra Provivan eller de 35 kronor dyra polarbröd vetekakorna(som för övrigt var HALVA påsen, jag nämnde att jag inte hade frys som funkade bra och hon sa att jag kunde dela det, så en HEL påse kostade alltså 70 SVENSKA KRONOR. Är jag dum i huvudet eller var det illamåendet och yrseln som fick mig att tillfälligt tappa förståndet?) vet jag inte. Men nu mår jag bra iafl. Behövde nog bara en dags vila. Plus att jag fick prima medicin hemlevererat, och dessutom en privat kock som lagade middag till mig igår. Det kan man inte klaga på 😉

Nu ska jag snabbt klä på mig och åka och handla mat. Det blir dyrt i längden att bara handla på Monoprix så jag ska åka till min supermarché, Leclerc. Prima grejer det. Det är som att komma till Sverige ett tag. Ett ord: Välsorterad mataffär.
Sen ska jag hem och slappa ett tag innan jobb. Ikväll kommer Jannike. Ska bli jättekul!

0 kommentarer

  • Karin

    Vi är lyckligt lottade i Sverige ju – våra mellanmål, frukostar, godis kan man inte få tag på nån annanstans och det är ju det jag ÄLSKAR, typ frukostmat.. skulle aldrig klara att bo utomlands haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.