Things I like

Mais oui, il est arrivé!


I tisdags firade jag vårens ingång med min blommiga blus. Jeansen är de nya från Cheap Monday. Förutom att dragkedjan åker ner hela tiden så älskar jag dem.

Ok, ni får inte bli arga på mig nu i Sverige. Ni som fortfarande slåss mot kylan och snön. För jag skriver inte detta för att vara elak och göra er avundsjuka. Okej lite då. Hehe.

Men jag tippar på att det är ca 15-17 grader här idag. Jepp jepp, och idag är jag GLAD som fan. Magbekymren är ganska så borta, fint och varmt, Jannike kommer ikväll, fest i morgon, jag har roliga saker att se fram emot under påskhelgen(inte helt spikat men kanske blir en weekendtripp)… och sen en annan sak som jag håller lite för mig själv. Hemligt ser ni. Kanske får ni veta så småningom 😉

Jag har varit iväg och handlat lite så nu finns här yogurt till Jannike i morgon bitti. Ett bekymmer är dock att mitt franska bankkort blev refused, trots att jag VET att jag har pengar på det. Quoi? Får gå till banken och kolla vad tusan det är fråga om. Tur man har det svenska med.
Nu har jag precis ätit lunch, bestående av rester från igår… yummie, och ska se klart på Desperate Housewives som jag började kolla på igår. Sen blir det jobb.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.