Okategoriserade

It could be better


Just nu skulle jag vilja ta ett flyg till Sverige och bli ompysslad av mamma. Dricka Proviva, äta Skånemejeriers vaniljyogurt och glo på meningslösa svenska dokusåpor i soffan.

Just nu mina vänner så mår jag inte speciellt bra. Jag vet inte vad det är som händer med min kropp, men något försöker den säga mig. Stress över jobb, skola, framtid, ekonomi, svåra val. Dåliga matvanor.
Igår när jag var hos Janis så kunde jag knappt äta den goda salladen vi gjorde till middag. Och på vägen hem mådde jag så illa att jag funderade på att till och med ta en taxi hem. Pratade med mamma på vägen hem och fick sådan hemlängtan. Varför saknar man alltid mamma när man är sjuk? Haha, alltid samma sak. Janis tyckte att jag skulle gå till en klinik och erbjöd sig till och med att följa med mig igår. Åh hon är en så fin vän. Jag har kanske 4 riktigt nära vänner här i Paris och hon är en av dem.

Men jag bestämde mig för att inte vara så dramatisk och åka till akuten mitt i natten. Dessutom är jag skeptisk till om de kan hjälpa mig eftersom jag var hos 4 olika läkare när jag hade magkatarr för några år sedan. Ingen lyckades hitta en lösning till problemet. Känns som onödiga pengar.
Åkte hem och vaknade och mådde skit i morse. Så pass att jag bara kände att jag inte klarade av att åka till jobbet. Låg i sängen till tolv och då ringde en speciell vän och lovade att komma ikväll med middag till mig. Fiiint.

Nu mår jag lite bättre efter te och skorpor. Jag ska jag klä på mig och åka till Svenska affären och köpa blåbärssoppa. Hoppas att de har någon! Säkert dubbelt så dyrt som i Sverige men jag orkar inte bry mig. Finns ju typ inget sådant i franska matbutiker.
Det är skönt att det är i Pigalle, samma metrolinje hela vägen. Sen ska jag hem och spendera resten av eftermiddagen i sängen. Titta på film och serier.

0 kommentarer

 • Maria

  Jag känner igen mig i det där. Har mått likadant pga stress. Man får helt enkelt försöka komma på vad det är som gör att man mår som man gör och sen försöka lösa det.

  Jag köpte också blåbärssoppa på Affären sist jag var där:)

 • Maria

  Nu är det bra, det här var ett tag sen. Aah det är verkligen svindyrt på affären, för ett tag sen köpte jag 2 påsar turkisk peppar för 6 euro, haha. Vad gör man inte…hoppas det hjälper iaf:)

 • Wilda

  SV: Typiskt!

  Fast när man är utomlands och mår skit finns det inget som lyfter en mer än välbekanta varor typ =)

  Mitt besök på IKEA i Malayisa blev näst intill religiöst efter ett par månader on the road under min allra första backpackingresa, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.