Outfits

La jupe


Kavaj från Vila och armband från JC, köptes i Stockholm.

Jag kom på att jag glömt visa er min nya kjol som jag hade på mig på festen i lördags.
Så voila! C’est LA jupe, n’est-ce pas?

Från H&M Trend. Även linnet är nytt, och är från H&M Divided, som egentligen är som en klänning. Men jag kommer nog använda den med ett linne under samt tights sen. Liiite för genomskinligt annars 🙂 Kjolen kommer för övrigt användas flitigt i vår och sommar. Ååååh, så fin den är! ♥

Nu ska jag åka till jobbet och efter det ska jag hem till Janis. Vi ska ha matlagningsmys och snacka en massa om allt och ingenting. Ska bli riktigt trevligt för nu var det evigheter sen vi sågs.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.