C'est la vie

Besök i helgen

Jag vaknade till ett soligt Paris idag. Något säger mig att det är ganska varmt dessutom. Igår blev jag duktigt svettig i metron på väg till jobbet, så kanske tar jag trenchen idag. Bara att jag inte vill bli sjuk. Det är ju just vid denna tiden man blir det.

På torsdag kommer Jannike. Hon ska stanna här tills på måndag och vi har 3 hela dagar att turista, äta gott(jag får undantagskort denna helgen från min nyttiga månad, men ska försöka hålla mig bort från onödiga sockerfällor), festa lite och ha det trevligt. Det ska bli skitkul! Hoppas nu bara att vi får plats i min lilla håla. Fast det är ju bara för att sova, på dagarna kommer vi ju vara iväg ute. Så det ska nog gå bra. Jag ska ta och städa här nu så att det är fint och fräscht när hon kommer. Föresten så tror jag att hon valde rätt helg. De lovar 17 grader på fredag! Hoppas nu bara regnet håller sig borta…

Vi hörs senare!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.