Eating out in Cape Town

Daydreaming of drinking coffee under a giant tree

 
 
 
 
 

Det regnar idag och jag som ska iväg om några timmar. Jag ska träffa söta Clara för en fika och vi har inte setts på några veckor nu så det ser jag fram emot. Det hade varit trevligt att kunna dra på solbrillorna och placera oss på en uteservering i solen, men vi får helt enkelt sitta inomhus.

Helst av allt så skulle jag vilja dricka min kaffe på det här trevliga stället som jag hittade min sista vecka i Kapstaden. Jag gick dit två gånger på en vecka så bilderna är tagna vid två olika tillfällen. The Charles Café heter det, tillhör ett litet boutique-hotell och ligger i ett av Kapstadens mysigaste områden – De Waterkant. Jag har för övrigt skrivit om den stadsdelen HÄR! Där satt jag en solig höstdag i april. Ja för i Sydafrika börjar hösten i mars-april. Det var dock snarare sommarvarmt med sådär 24-25 grader och de flesta träden förblir gröna tills våren börjar igen i slutet på augusti. Jag önskar att jag hade hittat det caféet tidigare för då hade jag troligtvis blivit en stamkund. Kan man ens må annat än helt fenomenalt när ens fikastund är i en sådan miljö? I think not.

Nu ska jag ringa ett samtal och försöka få lite grejer gjorda innan jag måste bege mig iväg. Hoppas att ni har en härlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.