Fun stuff

Dåligt snittbetyg


Fina snickarbyxor hade hon dessutom ikväll. Riktigt snyggt med röda läppar till. Coolt!

Eventet var inte så mycket att hänga i julgranen, alldeles för hög musik, en drink som smakade kolsyrat flädervatten med vodka, och hör på detta… inte ens några snittar bjöd de på! Min kompis Linda hade blivit helt förfärad. Tur att hon inte var där. Men trots det var det en trevlig kväll. Madde och jag hängde en stund och snackade skit, sen köpte vi munkar som vi åt upp på tre sekunder. Eftersom hon är en så fin vän med så följde hon mig hela vägen hem eftersom hon hade cykel och jag skulle promenera hem. Och tur var väl det för det har redan skett två rån i Malmö ikväll. Läskigt!

Nu är jag helt slut. Ska lägga mig i sängen och se om C kan komma in på skype.
Natti!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.