C'est la vie

Dags att säga hej då

 

 

Efter fyra dagar i Stockholm är det dags att åka hem till Malmö. Jag tog en medveten paus från bloggen eftersom jag kände att det behövdes. Jag ville njuta till fullo av helgen och inte känna mig stressad av att uppdatera hela tiden. Dessutom fanns det ingen tid till det heller för jag har haft saker att göra nonstop. Roligt har jag haft i alla fall.

 

Nu sitter jag vid gaten på Arlanda och väntar på att boarda planet. Jga har faktiskt inte flugit från Stockholm på flera år så det kändes nästan spännande att komma hit och se hur det förändrats sedan sist. Flygplatsen ser ju helt annorlunda ut! Älskar ju för övrigt flygplatser. Jag var förresten en vända inne på Svenskt Tenn idag. Ni ska få se vad jag köpte när jag kommer hem. 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.