Travels

Frukost med Anders Timell

 

 

Linda och jag hade en himla mysig start på dagen med lyxfrukost på Mellqvist Kaffebar vid St Eriksplan. Anders Timell var där också och hade lika långt hår som vanligt. Linda tyckte att jag skulle be om en selfie med honom, men jag kände att det var lite beneath me. Fast han verkar vara precis lika rolig i verkligheten som på TV och radio. Vilket trevligt café förresten. Yogurt, kaffe, en macka, kokt ägg (som var helt perfekt) och svingod morotsjuice för 110 kr. Jag borde göra sådant oftare i Malmö. Dessutom kom vi iväg tidigt så innan kl 10 hade vi redan fått i oss vår frukost. Nu sitter vi på Lindas jobb för hon behövde jobba ett par timmar, så är det att ha eget företag. Jag passade på att förbereda ett nyhetsbrev som ska skickas ut i morgon men som jag aldrig hann med att göra igår.

 

Vi ska snart dra ut och göra någonting roligt av dagen. Vädret i Stockholm är ju inte så bra som i Malmö så möjligheterna är lite begränsade. Vad kan man göra i Stockholm när det är kallt och regnigt egentligen? Det får kanske bli lite flanerande i butiker. Om någonting är öppet.

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag älskar frukost! I synnerhet de lite lyxigare helgditona. Allra lyxigast är så klart att äta ute på salong/hotell, men hemmavarianten skall inte underskattas den heller. Älskar att kunna sitta länge i lugn och ro, duka upp och ta för sig av en massa godsaker och bara njuta. Bästa starten på dagen! Kommer ner och brunchar med dig i sommar 😉 Kram

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Jag brukar alltid testa olika frukostfik när jag bodde i Stockholm, och detta var ett ställe jag aldrig hann testa innan flytten. Men åh, jag har hört att den är riktigt bra, vilket du bekräftar här. Åh, svensk frukost… Får nog ut och bruncha i Paris imorgon. Anders Timell, vilken grej ändå. Tycker han verkar så trevlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.