Travels

Malmö ➡ Köpenhamn ➡ Stockholm

 

 

Sverige, Danmark, Sverige. Jag hade ju kunnat ta tåget upp, men så hatar jag ju också tåg. Jag föredrar att flyga, alla gånger. Resan gick bra och nu är jag på väg med flygbussen in till Hornstull där Rosalie ska möta mig. Sedan ska vi gå någonstans och äta middag. Det blir trevligt! 

 

En rolig grej hände när jag kom fram. Jag stod i rulltrappan ner till där man hämtar bagaget och så sprang en stressad tjej ner förbi mig. Framför mig står en kille som har resväskan till vänster. Tjejen blir jätteirriterad och i stället för att knacka killen på axeln och säga ”ursäkta mig vill du flytta din resväska?”, så suckar och frustar hon ett högt ”aaaorgh…!”. Sedan när de nästan är nere så springer hon rakt på honom och typ slänger sin resväska över hans. Jag kunde inte hålla mig för skratt för det såg så himla roligt ut. Kan ju tillägga att rulltrappan typ var 5 meter lång. Folk alltså. Så stressade jämt.

 

Typ ”Välkommen till Stockholm”. 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.