Vardagslyx

Stockholm, I miss you already

 

 

Okej, mitt förra inlägg kan ju ha varit det sämst skrivna på evigheter. Ibland är det bättre att inte skriva någonting alls än att uppdatera bloggen i sista sekunden medans de ropar ut ”vill de sista två passagerarna till Köpenhamn komma till gaten?”, eftersom planet ska lyfta om fem minuter. Typiskt mig.

 

Jag saknar redan Stockholm och mina vänner där. Det är tur att det inte är så långt bort för jag får nog nästan ta en resa dit igen i sommar. Kanske i början på augusti? Åh, alltså jag fick sådan längtan efter att bo där. Jag skulle kunna spendera mina dagar med att strosa runt i alla gränder och parker. Sitta vid vattnet på kvällen och se solen gå ner över Mälaren. Ta en färja ut i skärgården när storstadspulsen blir för tröttsam. Äta lördagsfrukost varje helg på Mellqvists på St Eriksplan. 

 

Jag är sen till jobbet idag så det kommer nog tyvärr bli en sen dag på kontoret för att ta igen den timmen jag missar. För att döva min post vacation blues så lyxade jag till det med att köpa en god fralla med kalkon på vägen till tåget. En kaffe på det så kändes allting mycket bättre. Nu kanske jag fungerar någorlunda normalt fram till lunch i alla fall.

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Så spännande att se dig tråna för en stad som för mig alltid har varit "vardag" och relativt tråkigt, medan du själv levt min dröm med Paris och sedan själv tröttnat. Perspektiv, alltså, vad berikande det kan vara att byta ibland!

  • Christine&OtherSweetStories

    Hehe, jo men allt blir ju vardag vid en tidpunkt. Om du stannar kvar i Paris och skaffar dig ett 9-19 jobb så ska du nog få uppleva det 😉 Och jag håller med, det är otroligt lärorikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.