In the kitchen

Cupcakes & Cookies

 

 

Jag håller på att packa nu för mitt flyg hem går i morgon eftermiddag. Jag måste iväg ett ärende på förmiddagen så det måste verkligen vara packat och klart i morgon bitti. Med i väskan är den här fina kokboken med recept på cupcakes, muffins, kakor och tårtor från The Hummingbird Bakery i London. Jag fick faktiskt den i julklapp förra året men den råkade hamna i en garderob så jag fick aldrig med den till Paris. Nu hittade jag den och vill så klart ha med den med mig. Jag vet vad jag har att roa mig med under nyårshelgen, hehe.

 

Nej, back to packningen!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.