C'est la vie

JOE & THE JUICE

 

 

Emporia, Malmö’s nya shoppingcenter, öppnade i höstas och där har även den danska kedjan Joe & The Juice etablerat en juice-bar. Jag går alltid till deras café på Kastrup (Köpenhamns flygplats) så det var kul att se att de satsar på Malmö också. Jag provade deras milkshake för första gången i lördags när brorsan bjöd mig på lunch och den var riktigt god. Det kanske blir ett besök på flygplatsen i morgon innan jag tar flyget till Paris.

 

Nu ska jag göra mig i ordning. Jag måste ut och handla samt göra några ärenden. Det är min sista hela dag i Sverige så jag har en del att hinna med. Som vanligt sparar jag allt till sista dagen. Ska jag någonsin lära mig?

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.