C'est la vie

Take me home

 

 

Inte nog med att jag blev förkyld strax innan jag åkte till Sverige. Nu har vi drabbats av någon magsjuka här. Jag har känt mig illamående i sedan i tisdags morse. LIte skum i magen sådär ni vet. Inatt blev mamma dålig och jag har varit vaken sedan kl 5, mått jätteilla och varit livrädd över att även jag ska bli sjuk. Jag har en fruktansvärd spy-fobi som funnits där sedan jag var liten så jag har legat i sängen med hjärtklappning (på riktigt) och bokstavligt talat bett till gud att det ska gå över. Troligtvis kommer det inte bryta ut för då borde jag nog blivit sjuk för flera dagar sedan. Vinterkräksjukan lär det inte vara eftersom det bryter ut direkt när man börjar må illa och väldigt kraftigt. Jag tror jag fått ett virus från min bror och sedan fick mamma det. Jag hoppas det är så i alla fall så att det värsta är över!

 

Än så länge är det okej (*peppar peppar*) och med tanke på att SAS inte ens har kostnadsfri ombokning om man kommer med sjukintyg och knappt kan stå på benen så hoppas jag att det fortsätter på rätt väg. Det är ju tur att SAS erbjuder så bra service nu när det gått dåligt för dem ett tag…

 

Oh well, vi hörs från Paris. Nu längtar jag verkligen hem!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.