C'est la vie

Clean out

Idag har jag städat, varit ute på en löprunda (följt av lite styrkeövningar hemma), bytt lakan, haft lite hemmaspa (någon annan än jag som älskar sådana där pormask-plåster??) och kollat på en handfull för många YouTube-videor för att det ska vara accepterat på en måndag. Kanske överhuvudtaget nu när jag tänker efter, men jag kunde inte sluta när jag väl började. Med tanke på att jag även gjort nyttiga grejer så låter jag det passera för den här gången. Strax innan fem traskade jag bort till Uggla Kaffebar på St Knuts för en fika (åt en så himla god morotskaka att jag ångrade mitt infall av att generöst dela den på hälften) med en kompis, följt av två omgångar biljard på Grand. Vi vann en omgång var vilket räddade min stolthet efter att jag skjutit ner motståndarens kulor två gånger. Jag växte upp med ett biljardbord i källaren så egentligen borde jag vara på gränsen till proffs men tyvärr är jag nog ganska medioker. Däremot fick jag min första kyss som tonåring vid det där biljardbordet så helt meningslöst var det ju inte.
Det blev inte en sen kväll men ibland är det trots allt skönt att komma hemifrån ett par timmar och sedan ändå ha hela kvällen framför sig. Särskilt när det regnar och är så mysigt inomhus.

I morgon ska det tydligen regna hela dagen så då tänkte jag ta tillfället i akt och rensa ordentligt här hemma. Städa ur hyllor och skåp, slänga allt som ligger och skräpar i ”sopa under mattan”-lådorna, sortera papper, packa ner sommarkläderna etc. Hela veckan ska bli ostadig så det är väl lika bra att köra en riktig städ-räd inför hösten. Det blir bra det.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.