Paris

Cité des Fleurs

Jag tog en runda i parken innan och det börjar redan blir varmt. Det var nästan så jag skulle tagit shortsen i stället för löparbyxor. På vägen hem sprang jag genom Cité des Fleurs, en gata här i området som är som en gammal brittisk townhouse street och en oas i det annars ganska ”ruffiga” kvarteret. Den är stängd på natten  med gallerdörrar (öppet 7-19 måndag-lördag, 7-13 söndagar) och har en egen gardien (han är skittrevlig för övrigt). Jag satt barnvakt för en familj som bodde där för några år sedan och jag tyckte det var så mysigt att promenera där. Det finns så mycket träd, buskar och fina hus.

Detta fotot är flera år gammalt dock för nu är det mycket grönare. Ni kan kolla in min Instagram för ett färskare foto (Christine_Paris). Om ni befinner er i närheten av 17:e arrondissementet vid ett Paris-besök tycker jag ni ska kolla in gatan. Den har även en historia bakom sig, ni kan läsa mer om den här.

Nu blir det en dusch och sen måste jag ut och handla socker, smör och mjölk. Jag ska baka!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.