My Sweden

Can I just stay here forever

 

 

Hej från Sverige! Jag sitter hos på min kusin jobb i ett litet kök och jobbar sedan några timmar tillbaka. Hon är butikschef för en butik på Triangeln så jag varvar jobb med kaffepaus, snack med kusinen, chattande med mina underbara kollegor och fönstershopping, haha.

 

Gud vad det är skönt att vara här. Personalen på flyget igår var så himla trevliga och hjälpsamma, alla är så himla trevliga här. Det är sådan skillnad från Paris där alla är så jäkla sura jämt, eller falskt trevliga. 

 

Mina deadlines är klara, men jag ska köra ett sista race innan jag drar hem för myskväll framför TV:n med mamma. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.