C'est la vie,  Outfits

Black and blue đŸ–€đŸ’™

Hej pÄ er denna torsdag! Jag började skriva detta inlÀgg i mÄndag, sen kom livet och energibristen i vÀgen. Jag sover inte bra just nu. Drömmer stressdrömmar och Àr sÄ trött nÀr jag vaknar. Tidigt i morse gick en dröm över till verklighet sÄ jag vaknade av att jag viftade med armen. Vet inte riktigt vad det Àr för jag har egentligen ingenting att oroa mig för eller stressa över för tillfÀllet. Kanske druckit för mycket kaffe? Ska hÄlla mig till att bara dricka max tvÄ koppar innan lunch och ingenting i eftermiddag.

Nu sitter jag pÄ jobbet men kÀnner mig sÄ kreativt hÀmmad och hjÀrntrött att ingenting vettigt riktigt kommer ur min hjÀrna. Tog dÀrför en paus nu för att skriva lite hÀr och hoppas att det kan vÀcka inspiration. Pratade med en konsult-kollega om det hÀr med mencykel och hur man ibland fÄr anpassa arbetsuppgifterna efter det. Jag ska ju faktiskt fÄ min mens nÀr som helst sÄ kanske Àr det boven i dramat. Att vi kvinnor ska behöva dras med den dÀr skiten varje mÄnad?

Över till nĂ„got annat. TvĂ„ nya plagg har fĂ„tt flytta in i min garderob. Det var ett tag sedan jag köpte dem nu förvisso sĂ„ frĂ„gan Ă€r hur nytt det Ă€r. I modeblogg-vĂ€rlden hade dessa klĂ€der redan varit old news och upplagda pĂ„ Sellpy. Tur att jag inte Ă€r en fashion influencer dĂ„rĂ„.

Hursomhelst sÄ har jag redan burit den hÀr kjolen frÄn Residus nog med gÄnger för att gottgöra priset för den. Tur Àr vÀl det för den var dyr. Tröjan i bomull med broderier pÄ Àrmarna hittade jag pÄ H&M, Àven den har jag burit flitigt. Modellen pÄ tröjan Àr lite kortare vilket jag gillar. Som en finare collegetröja.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.