C'est la vie,  Outfits

Black and blue 🖤💙

Hej på er denna torsdag! Jag började skriva detta inlägg i måndag, sen kom livet och energibristen i vägen. Jag sover inte bra just nu. Drömmer stressdrömmar och är så trött när jag vaknar. Tidigt i morse gick en dröm över till verklighet så jag vaknade av att jag viftade med armen. Vet inte riktigt vad det är för jag har egentligen ingenting att oroa mig för eller stressa över för tillfället. Kanske druckit för mycket kaffe? Ska hålla mig till att bara dricka max två koppar innan lunch och ingenting i eftermiddag.

Nu sitter jag på jobbet men känner mig så kreativt hämmad och hjärntrött att ingenting vettigt riktigt kommer ur min hjärna. Tog därför en paus nu för att skriva lite här och hoppas att det kan väcka inspiration. Pratade med en konsult-kollega om det här med mencykel och hur man ibland får anpassa arbetsuppgifterna efter det. Jag ska ju faktiskt få min mens när som helst så kanske är det boven i dramat. Att vi kvinnor ska behöva dras med den där skiten varje månad?

Över till något annat. Två nya plagg har fått flytta in i min garderob. Det var ett tag sedan jag köpte dem nu förvisso så frågan är hur nytt det är. I modeblogg-världen hade dessa kläder redan varit old news och upplagda på Sellpy. Tur att jag inte är en fashion influencer dårå.

Hursomhelst så har jag redan burit den här kjolen från Residus nog med gånger för att gottgöra priset för den. Tur är väl det för den var dyr. Tröjan i bomull med broderier på ärmarna hittade jag på H&M, även den har jag burit flitigt. Modellen på tröjan är lite kortare vilket jag gillar. Som en finare collegetröja.

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.