Okategoriserade

Avez-vous des questions pour moi?

Just nu har jag inte internet där jag bor och jag vet inte hur jag kommer ha tillgång till internet de närmsta dagarna eftersom jag antingen måste gå till McDonald’s eller Sv Kyrkan. Vilket jag inte kommer orka varje dag. Så det blir nog inte mycket till uppdateringar på bloggen de närmsta dagarna.

Mais j’ai une idée. Tills ni åter får lyxen med fyndiga inlägg och vackra bilder, så kanske vi kunde ha en frågestund? Det verkar som att lite fler har hittat hit till min lilla Paris-blogg, vilket är kul! Så jag tänkte att ni kanske undrar någonting? 
Kunde ju vara passande medans jag kurerar mig och jobbar. Blir jag frisk till helgen så kommer jag inte vilja sitta framför datorn heller utan vara ute och njuta av ledighet och (förhoppningsvis) härligt och soligt höstväder. 🙂
Sen finns det inget roligare än att fylla i frågor. Love it! Någon mer än jag som älskar frågeformulärer? Nähepp.

Oh well. Har ni några frågor till mig?
Ni kan fråga vad som helst. Namn, blogg, anonym. Don’t really care, så länge det är smarta och snälla frågor.

Sooo, shoot!
Vad vill ni veta? Finns inga dumma frågor, bara dumma svar. 😉

0 kommentarer

 • Mia

  Jag är ju rätt ny på din blogg, så jag undrar lite hur det kommer sig att du hamnade i Paris? Rekommenderar du staden för weekendtrip eller behöver man längre tid för att uppleva det viktigaste? 😊

  Kram!

 • Emma- Mitt liv i Milano

  SV: Jag pratade faktikst franska förut.eller pratade och pratade. jag har släkt i frankrike så förstod det mesta och kunde göra mig förstådd. jag tyckte dock att det var rättsvårt att uttala korrekt, så när jag lärt mig tillräckligt med engelska i skolan började jag prata engelska med alla vänner och släkt, så då försvann alla mina franska kunskaper nästan. Förra året var jag 4 veckor hos min moster och morbror i paris och efter det så förstod jag nästan allt va de sa, så någon stans finns det,men vad man glömmer fort! Kunde du någon franska innan du åkte? Hur länge har du varit där?

 • ParisLisa

  Hej,

  Jag tittar in för att be om ursäkt, jag har helt missat din kommentar hos mig angaende lägenheten vi hyr ut. Vi har hyrt ut lägenheten korta perioder under hösten men nu kommer jag bo där i en manad fran mitten pa november. Sen i januari sa kommer vi hyta ut den pa riktigt, via en mäklare.

  Hur trivs du i Paris? Vad pluggar du? Hoppas att ni hittat nat bra ställe att bo pa och att ni trivs i världens vackraste stad.

  Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.