C'est la vie

Some important news in my life


Hittade filmen Casino i Bruce’s DVD-hylla. Lång som bara den men riktigt bra!

I’m alive! Jag har inte haft något internet på 4 dagar och ni anar inte hur isolerad jag känt mig, haha! Helt sjukt vad beroende man blir av att uppdatera på FB, blogga och kolla mailen.
Dessutom tog True Blood-avsnitten slut så jag var tvungen att titta på Jurassic Park dubbad till franska(sen har jag ju iofs sett den 7-8 gånger så jag kan replikerna ändå… vilket jag märkte ganska snabbt in i filmen) för att slippa dö av tristess min tredje dag isolerad och alldeles… alldeles ensam. Snyft!

Nej då jag har haft det ganska bra ändå med alla mina droger. Alltså på allvar. Jag fick en hostmedicin med morfin i. 30 spänn och receptfritt. Only in France people, only in France.
Lånar just nu min kompis Bruce lägenhet när han är bortrest på affärsresa. En ca 50 kvm stor lägenhet med fina trägolv och vackra stora fönster. Funderar på att occupera hans crib sen. Kedja fast mig och vägra lämna tillbaka nyckeln. Ehh, kanske inte fungerar trots allt…? Men det har varit skönt. Och gulligt av honom att erbjuda gratis. Stannar där till torsdag och på fredag flyttar jag äntligen till eget place. Eller ja eget och eget. Det är ett rum hos en fransk dam, men det är iafl bättre än att sova på madrasser och flytta runt.

Något nytt annars? Få se.
Jag skrämde en liten flicka när jag fick ett hostanfall på väg hem från matbutiken, hon gömde sig bakom mamma och undrade nog om jag skulle smitta henne med svininfluensan.
Har målat naglarna röda igen, intresseklubben antecknar ungefär.
Jag har snytit mig ca 5798 gånger de senaste 4 dagarna.
Tittat på Aristocats och det kom faktiskt en liten tår när katterna blev förenade med matte. Så fint!
Så spännande var min helg.

Hur var er helg?

0 kommentarer

 • Mirre

  Igår vid 20 tog mina internettimmar slut – hjääääälp panik var det jag kände då. Så jag tragglade mig igenom en KVÄLL med film och annat tjaffs, och överlevde knappt. Så vi kan säga att jag förstår dig! 😉

  Skall tack och lov ladda på ikväll!

 • Ellinor

  Som den chokladälskande lilla flicka jag är kunde jag inte låta blir att lägga märket till din Côte d'Or där vid sidan av datorn. Helt klart ett av världens bästa chokladmärken (näst efter Galler).
  Bon appetit 😊

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.