C'est la vie

Automne à Paris

 

 

Hösten har börjat komma till Paris på allvar. Såhär ser det ut i parken vid mig. Träden börjar tappa sina löv. Bilderna är från i lördags när jag och Janis var på väg ner till stan för lite shopping. Det var för övrigt en väldigt trevlig helg. Trots att vi inte hade setts på 1,5 år så tog vi vid där vi slutade. Det kändes som det vara var någon månad sedan vi satt på en bänk vid Alma-Marceau och åt lunch ihop. Trots att så mycket hänt sedan dess. 

 

Jag känner som att jag håller på att bli sjuk igen. Halsen gör ont, jag fryser hela tiden och känner mig allmänt hängig. Det är helt galet det här. Jag blir ju sjuk varje månad! Jag har alltid haft ett bra immunförsvar men sedan i somras har det bara blivit sämre och sämre. Hur som helst tänkte jag lägga mig nu och hoppas på att kunna sova bort bacillerna. Förhoppningsvis vaknar jag frisk i morgon.

 

 

0 kommentarer

 • Bella

  Åh krya på dej i höstrusket! 😟 Är verkligen ruggigt ute nu… Jag har också varit seg och sjuk mycket det senaste året, så senast jag ver hos doktorn sa han att jag kunde ha blodbrist. Du kanske har det med, med tanke på vad du skrev om för några veckor sedan. Kanske värt att kolla upp? Är ju så lätt hänt när man är tjej, och speciellt om man inte äter järnrik mat så ofta. Kram

 • Gabriella

  Fy och usch, krya på dig! Har själv varit sjuk i fem-sex veckor sedan september och nu ligger jag där igen. Har också alltid haft bra immunförsvar, men snart måste jag kolla upp detta, för sedan skolan började har jag varit mer sjuk än frisk…

 • Robin

  Jag var helt övertygad om att jag skulle bli sjuk, kände mig febrig och tung i huvudet igår men vaknade pigg idag. Hoppas du gjorde det med 😊

 • Ellinor

  Paris är nog som vackrast i höstskrud. Här har de allra flesta löv nu fallit och det är mest grått och verkligen höst för tillfället. Även om jag inte längtar efter snö och kyla kan jag i alla fall göra det lite för ljusets skull. Hoppas du kryar på dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.