My Sweden

Sweden

 

 

Igår bokade jag flygbiljetter till Sverige. Jag åker om en vecka och stannar i fem dagar. Jag måste ordna med en sak som gjort mig väldigt orolig och stressad senaste veckorna och min chef är så snäll så hon inte räknar dagarna som frånvaro utan jag tar med mig datorn så jag kan jobba därifrån. Sedan tänker jag självklart passa på att umgås med mina närmsta, äta svensk mat och njuta av frisk höstluft. 

 

Shoppa tänker jag också göra. När man bor i Paris kan man inte gå på stan på lördagar för det är som ett maratonpass. Svett, irritation och folk överallt. Så när jag är hemma i Malmö njuter jag av att gå på stan en lördag utan att trängas. Dessutom är svenska butiker så mycket roligare nu. MQ, Gina Tricot, Weekday, Din Sko/Nilson Shoes (skor köper jag allra helst i Sverige, mycket mer prisvärt!) och Åhléns går jag alltid till när jag är hemma.

 

Kjolen på bilden köpte jag föresten sist jag var i Sverige men det var först i lördags jag bar den då den var lite konstigt sydd. Efter tvätt fick den bättre passform. Från Gina Tricot.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.