Vardagslyx

You’re the smoothie I believe in

 

 

Jag lyckades för en gångs skull komma upp tidigt nog för att hinna äta frukost i lugn och ro. Smoothie och avokado- /äggmacka har jag precis fått i mig. Ägget blev lite misslyckat då jag beräknade fel för en gångs skull så att det blev löskokt. Men jag improviserade. Det är min specialitet.

 

Karin undrade hur jag gör mina smoothies. Oftast är det samma varje gång. Hallon (denna gången köpte jag briserade hallon då de hela är så jäkla dyra här), blåbär (svenska!), banan, gojibär och naturell yogurt. Ibland har jag även havrekli eller rågflingor i för att göra den matigare. För att det ska bli lite sötare lägger jag till lite vaniljsocker och honung. Det känns fräschare (inbillar jag mig) än att hälla på socker. Man kan ju ha vaniljyogurt också men jag tycker det blir för sött.

 

Nej nu ska jag ta mig till jobbet. Idag måste jag vara effektiv för jag skulle vilja avancera så mycket som möjligt fram till nästa vecka eftersom jag åker till Sverige.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.