C'est la vie

Aunty duties

Varje gång jag ska resa någonstans så säger jag att jag ska bli bättre på att packa. Tyvärr kan man inte lära en 32 årig tidsoptimist att packa smart. Det är lite såhär det ser ut när jag ska packa resväskan. Sophie fotade mig när jag satt och packade kvällen innan jag skulle upp tidigt för att flyga från Paris till Köpenhamn. Hon satt mest och skrattade åt mig medan jag diskuterade med mig själv var jag skulle prega ner allting. Denna gång är inget undantag, men väskan är i alla fall packad.

Jag kom till Löddeköpinge vid halv sex igår eftermiddag och eftersom att min bror satt fast i bilköer så hade han kallat in pappa för att hämta barnen i skolan. De blev ganska förvånade när faster och farfar kom och hämtade. Det hör inte direkt till vanligheterna. När vi kom hem målade vi fina konstverk (viss ironi med just ”fina” för jag kan inte måla för fem öre), åt thaimat till middag, läste om alla möjliga fordon (barnen) som finns i världen och tittade till slut på Idol (de vuxna). Idag gick jag upp när ett litet blont kalufs ropade efter sin mamma på övervåningen. Medan min bror lämnade den stora pojken på förskolan (Eller nollan kanske det heter nu? Man får ju tydligen inte säga dagis längre.) fick Sally morgonmysa hos mig medan vi tittade på en tecknad serie på Netflix, och som extra vardagslyx fick hon äta sin frukost i sängen. På köpet kan jag ha blivit smittad med diverse basilusker när Sally satt och skratt-hostade mig i ansiktet, men det är väl smällar man får ta. Det gäller att ta sina faster-plikter på allvar.

Nu ska jag nog vila lite till för jag sov inte tillräckligt i natt och vaknade flera gånger. Jag och brorsan blir upphämtade vid 12 och då åker vi norrut. Jag fick önskemål om delge mina bästa tips inför en weekend i Rom, så i eftermiddag kommer ett inlägg med 10 tips upp på bloggen. Stay tuned!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.