C'est la vie

At work


Helt lovely föresten att de har Magnum vit här… den görs ju inte längre i Sverige! Min favorit.

Dagen var inte bara jobbig och stressig. Mitt arbetspass i eftermiddags var åtminståne ganska… ehh. Avslappnande. Att sitta i solen och äta en glass var inte direkt hard work. 😉 Det endra krävande var att hålla koll så S inte kladdade glass överallt och springa efter honom på lekplatsen när han gick bananas och höll på att välta en bebis.

Ska jobba extra torsdag kväll och lördag förmiddag, det blir lite extra pengar och jag hade ändå inget planerat då.
Det andra jobbet jag fått är i morgon förmiddag, och så ska jag jobba ganska mycket med det nästa vecka. OM jag kännar att det funkar för mig. Vi får se. Det kan vara lite för mycket men å andra sidan så börjar inte mina studier förrän 1:a oktober. Så jag har tid till att få in lite cash. Dessutom är det bra betalt så det är verkligen positivt!

På fredag ska jag ägna förmiddagen åt att spana lägenheter och lite annat, sen på eftermiddagen ska jag och Emilie göra något kul ihop. Om det är fint väder hänga i en park eller något eller något annat trevligt. Kanske blir det veckans Starbuck’s på en filt i Luxembourg? Hähä.
Christine&Emilie-qualitytime. 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.