Things I like

Oh beautiful summerdays


Inga jeans idag inte…

Salut! Nu är det sommar här igen. Idag har det varit nästan 30 grader… pust och stånk säger jag bara. Men jag är tacksam. Bättre det än 12 grader och snålblåst. 🙂

Det har varit en hektisk dag med en massa jobb men jag hann även med en trevlig fika(fast en något snål fika, ett halvfullt glas juice och en sketen macka för 5 euro… dessutom var hon som jobbar där inte särskilt trevlig måste jag säga. Nästa gång blir det bara kladdkaka eller kaffe där!)Svenska Institutet med Ludvig. En nyfunnen vän från Sverige. Vi satt i solen och pratade om allt och inget och bara njöt av dessa extra sommardagarna vi fått äran att uppleva. Jag har nog dessutom blivit lite ”solkysst” i ansikte och på bröstet, det tackarna man för! Får hoppas att det är lika fint på fredag när jag har tid att sola och slappna av lite.

Nu jobbar jag ett tag till och sen ska jag till l’Opera för att möta upp några trevliga tjejer. Men det blir inte en sen kväll för jag MÅSTE verkligen sova i tid. Emilie och jag somnade för sen vilket slutade i att båda snoozade lite längre idag än som var tänkt. Haha! Så ikväll ska jag försöka att gå och lägga mig innan elva.

Trevlig kväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.