C'est la vie

Min lilla stad


Vänta nu lite här, jag känner igen den där bron…


”Det är inte bara Abba och Björn Borg som kommer från Sverige” står det i en faktaruta tillsammans med Victoria Silvstedt och Pippi Långstrump. Haha! Vet ni föresten att Mamma Mia-filmen och Millenium-böckerna är jättestora både i Frankrike och Italien? Lite kul. 🙂

Plockade med mig en tidning idag på väg till jobbet. Och titta vad jag hittade i tidningen! Haha, en artikel om min kära lilla stad i Metro Paris. Nog blev jag lite stolt och log fånigt där på bussen. 🙂 Nästan så man får lust att rama in det. Höhö. Fick hemlängtan för en stund men mindes ganska snabbt att Malmö inte är sådär jätteroligt mellan oktober och mars, så jag tror jag klarar mig här så länge. Fast en långhelg i hemstaden i oktober vore inte fy skam… I miss my mommie! 🙁

Jaja nu ska jag sluta drömma om Sverige och gå och lägga mig. Långdag på jobbet i morgon och måste upp tidigt.
Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.