C'est la vie

A long day

Det har varit en lång dag. Efter att jag letat på x antal ställen efter en kalender, varit på ett möte(som faktiskt ledde till ett extrajobb!) och länmnat nycklarna till Emilie så gick jag inom Monoprix för att lämna tillbaka en sak. Fick först stå och vänta i 10 minuter och sen kom aldrig personen. Fick nog och bara gick för jag tyckte bara det var så himla dåligt.
Helt otroligt! Är det bara jag som är otålig eller är det dåligt? I Sverige skulle det aldrig hända… De är så SJUKT sega här! Jag blir jätteirriterad varje dag på att alla är så långsamma och alltid är i vägen. På tunnelbanan, på gatan, i affären tar köerna hundra år. Idag har verkligen varit en sån där ”men suck-åhhhh-STÖN-mummel-mutter-bli irriterad-dag”. ALLA var jobbiga!

Och nej… jag har inget tålamod. Haha! Sophia.. du skulle få spel här. 😛

Efter jobbet var jag hos Tylman och hämtade min andra väska. Han var så snäll och hjälpte mig till metron med allt med. 🙂 Men jag var duktigt trött efter att ha släpat upp väskan för de sex trapporna till Emilie’s place… Snacka om att jag kommer få benmuskler efter denna veckan!

Nu ska jag dricka lite te med Emilie och sen sova. Det blir en lång dag i morgon med nämligen. Två jobb, fika med Ludvig på SI mellan jobben och sen träffa några vänner på kvällen.
Orkar jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.