Fun stuff

At the end of the yearBilder från Net-a-porter.

Nyår närmar sig och tänk er att det är nytt årtionde den 1 januari?! Galet.
Jag har knappt haft tid ens att tänka på nyårsplanering, trots att det bara är ca 3 veckor kvar. Men det blir kanske nyår i Köpenhamn. Min kusin som bor där skulle på en stor fest någonstans. Verkar kul! Men vill fira med alla mina vänner såklart. Fast det blir svårt när man har vänner på olika håll. En kompis ska ha fest(skyll på Jannike Lina! She is spreading the word… haha), så kanske blir det det. Vi får se.

Och jag har inte köpt någon nyårsklänning ännu. Jag har en som är ganska fin i Sverige, hos mamma, men jag vet inte om den passar nu. Och det är ju såklart roligare att köpa en här. Då är man i princip ensam om den på festen! 🙂

Hade jag haft råd så hade jag gärna klickat hem någon av dessa fyra från designern Rachel Gilbert. Hujeda mig vilka fina grejer! Troligtvis min nya favoritdesigner. Men tyvärr ligger min budget på några tusenlappar mindre.

Har ni börjat planera för nyår och vad ni ska ha på er?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.