C'est la vie

At least I still have Christmas

 

 

Jag har fått ledigt från jobbet hela julveckan så jag kommer åka till Sverige den 20 december och stanna till den 28:e. Det här året har gått så snabbt! Förra året var mysigt men halva familjen saknades då. Det här året ser jag fram emot att få umgås med pappa och Ewa, sen hoppas jag verkligen att syrran kan komma hem från England. Julen är inte densamma när inte hela familjen är samlad. 

 

Det här med en weekend away över min födelsedag verkar inte bli av tyvärr. I brist på pengar får det skjutas upp, vilket så klart känns trist. Det har varit många tråkiga utgifter de senaste månaderna, mycket på grund av bröllop faktiskt. Tågbiljetter, hotell, bröllopspresenter… Varje månad har det varit extrautgifter på 150-200 euro. Visst är det trevligt, men varje gång så är det utanför stan och det är både omständigt och dyrt när man inte har bil.

 

Hur som helst så hade det varit härligt med en långhelg någonstans. Särskilt nu då jag verkligen skulle behöva komma bort från Paris ett par dagar. Ni kanske tror att allt alltid är helt underbart i den här stan. Det är det inte. Vissa dagar blir jag knäpp på den och dess invånare. De dagarna kommer ganska frekvent just nu och jag skulle behöva en paus. Andas annan luft och hämta energi.

Jag antar att jag får stå ut till jul och hoppas på en weekend i vår i stället.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.