C'est la vie

It’s just so stupid

 

 

Sak man inte bör göra när man ligger hemma och är sjuk: Spilla en hel kopp te i sängen. Mitt älskade duntäcke ligger i tvättmaskinen as we speak och så fick jag krångla med att byta lakan. Snodde C’s täcke i stället, men det är ju inte alls sådär mysigt som mitt duntäcke. Det senare har jag för övrigt fraktat hela vägen hit från Sverige. En halv resväska tog det upp, men det var så värt det! 

 

Frågan är nu hur tusan jag ska orka ta mig bort till laveriet för att torktumla det för det är ju inte så att man bara kan hänga upp det på tork. Nej, det här med att äta i sängen. Det är ta mig tusan aldrig en bra idé.

 

Jag har förrestan totalt fastnat i Kepler-boken. Det är så spännande så jag har svårt att lägga ifrån mig boken på kvällen. Jag får säga till på skarpen varje gång. ”Nej Christine, GÅ och lägg dig!”. Nu ska jag fortsätta en stund och sedan sova någon timme. Jag vaknade till och från i morse mellan halv åtta och nio så jag känner mig inte så utvilad. Inte blev det bättre av en tjurig pojkvän i morse som blev sur för att jag inte hämtat ut all medicin som farbror doktorn skrivit ut. Herregud, vi är snart 30 år. Vi kan väl för tusan ta hand om en enkel förkylning utan att proppa kroppen full med medicin vi inte behöver och springa till doktorn så fort näsan rinner?! 

 

Det är som att de inte kan tänka eller känna efter själva. De behöver någon som talar om för dem hur de ska göra. Sedan hämtar de ut all medicin utan att fråga varför de behöver den. För att få allt remboursé par la sécurité sociale. Det är helt galet!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.