C'est la vie

Something to look forward to

 

 

Nu blir det kanske inte en helg bort från Paris när jag fyller år, men en rolig sak har jag i alla fall att se fram emot. Om två veckor kommer min fina amerikanska vän Janis och hälsar på mig i Paris. Det är precis vad jag behöver just nu. En rolig helg med en av mina bästa vänner. Hon ska bo här eftersom C är borta den helgen. Vi har inte setts sedan hon flyttade från Paris förra våren, vilket ju är mer än 1,5 år sedan. Jag saknar henne massor så det ska bli roligt att ses!

 

Nej, dags att stänga datorn och krypa till kojs. Jag var ute innan och torktumlade mitt täcke och lakanen, så nu ska jag bädda om och lägga mig för att läsa min bok. Den är så spännande! 

 

 
0

0 kommentarer

  • Pia

    Hittade hit idag och har tyvärr inte följt din blogg från start då. Hur kommer det sig att du bor i Paris? Din blogg kommer jag att följa och har därför lagt till i min länklista nu. 😊

  • Christine&Paris

    Hej Pia 😊 Vad roligt att höra! Jag flyttade hit för 4,5 år sedan och har epndlat fram och tillbaka, bl a pluggat i Sverige däremellan. Sedan flyttade jag hit för knappt 2 år sedan på obestämd framtid. Då för att göra en 6 månaderspraktik. Nu jobbar jag på ett internetföretag 😊 Jag kanske borde skriva ett litet inlägg för de nya läsare jag har fått. Får klura på det där under helgen. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.