C'est la vie

Ännu mer

Vi fortsätter att äta. Förutom fem ostmackor per dag äts det en massa kakor och bakverk. Idag blev det fika på Pronto där vi tog vara på solen. Christophe åt en megastor kanelbulle som han slukade på 30 sekunder. Utan att överdriva. Själv åt jag kladdkaka med hallon på. Riktigt mumsigt. Och gud som jag saknat svenskt (och ja, jag vet att vi inte odlar kaffebönor i Sverige, men ni vet vad jag menar) bryggkaffe. Det är ju det godaste!

Ikväll åt vi middag hos mamma, och jag känner verkligen hur min magsäck expanderat. Nu får jag lugna mig. Tur att vi gått så mycket dessa dagar. I morgon bitti tar vi tåget till Stockholm. Ni välkomnar väl oss med solsken där uppe? Bäst för er i alla fall!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.