Travels

På tåget mot Stockholm

Nu sitter vi på tåget mot Stockholm. Vi hittade billiga biljetter med Veolia, endast 1000 spänn t/r för oss båda, så man får väl ta att vi åker med ett gammalt intercity-tåg. Tyvärr har de fått byta loket så kanske blir vi försenade, vilket innebär 5 timmar plus lite till på det här tåget. För en rastlös själ som jag är det ganska tråkiga nyheter. Som tur är har jag en bok, tre tidningar, internet(trådlöst och gratis!) och sällskap. Nu mår jag däremot illa så jag måste nog stänga ner datorn och sova lite. Vi somnade sent igår så jag känner mig aningens groggy av sömnbrist.

0

0 kommentarer

  • Mia

    Jag har aldrig tuggat Mari Jungstedt, något du rekommenderar? Jag har snöat in på Jo Nesbo, så läskig så jag får inte läsa den för sent om kvällarna, då kan jag inte sova.

    Ha en superhelg nu!
    Bisous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.