Travels

El Stocolmo

Efter en lång och jobbig tågresa igår kom jag fram en migränattack rikare och inte mycket sömn igentaget. Efter att ha dumpat våra grejer hos min faster och blivit bortskämda med mat så gick vi ut på stan. Vi gick till Medborgarplatsen, visa Slussen och över Skeppsbron till Kungsträdgården. Till slut hamnade vi på Djurgården och hittade en riktigt mysigt ställe med kvällssolen och vattnet som sällskap. Efter ett glas där så var vi så trötta så det fick bli donken till sent kvällsmål, sen gick vi hem och somnade innan kl 23.

Till tjejen som kom fram igår, jag ber om ursäkt för att jag var lite socialt handikappad och inte ens frågade vad du hette. Jag är ingen Kenza direkt så det händer väl sådär en gång om året att någon läsare kommer fram till mig, så jag blev lite ställd, haha. Plus att jag var i ett zombie-tillstånd pga brist på sömn och en ihållande huvudvärk. Men roligt att du kom fram och hälsade!

Nu ska vi ut på stan! Solen skiner 🙂

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.