Travels

À la campagne suédoise

Sådär ja, nu är vi framme på landet. Innan middagen blev det en promenad ner till insjön. Alldeles tyst och med stilla vatten. Då mår man bra. Eller VI mår bra. Min fransman fullkomligt älskar de uppländska skogarna och den friska luften. Nu hoppas vi bara på strålande sol i morgon!

Klockan är bara tio men redan ligger min kille och snusar på kudden. Jag tycker han har blivit lite väl van vid svenska tider. Somnar innan de ens ätit upp efterrätten i Frankrike. Men okej, det har varit en lång dag. Jag tror jag ska läsa lite skvaller och sen sova jag med.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.