Fun stuff

Vin på Debaser


Gammal bild.

Igår blev det en trevlig kväll på Debasers stora terass med Madde och Johan. Det var så roligt att se dem igen efter mina månader i Paris. Jag agerar infiltratör nu med Christophe men han är lite som jag – en kameleont – så han kommer bra överens med alla mina vänner. Fast å andra sidan är de ju mina vänner och han är min pojkvän. Eftersom jag tycker om de alla så vore det konstigt om de inte tyckte om varandra. Eller hur?

Idag var det blå himmel när jag vaknade men nu kom det dumma moln från väster. Vi skyller på Danmark då va? Hur som helst ska vi iväg och hitta på något roligt efter frukost. Sen måste vi packa för i morgon åker vi till Stockholm!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.