Fun stuff

And that’s what really matters


Jag och fina Natalie, vad hade jag gjort i Paris utan dig va?

Middagen igâr blev supertrevlig och jag är sâ himla glad över att min pojkvän och en av mina bästa vänner här i Paris kommer överens och har roligt ihop. Att även om jag gâr ut ur rummet för att fixa med nâgot eller för att prata i telefon etc, sâ sitter de kvar och disskuterar och pratar. Kan skämta ihop och vara bekväma i den andras sällskap. Sâdant är viktigt dessutom, att ens kille gâr ihop med ens vänner. Annars hade jag undrat vem av dem det är fel pâ egentligen, haha! Eftersom att jag tycker sâ mycket om de bâda 🙂

Efter vi ätit min goda middag(hehe) sâ âkte vi till J’Go för ett glas vitt. De skulle stänga för semester i morgon sâ det var inte mycket folk, mest stammisar. Hela personalen satt istället och drack sig fulla och sjöng högt till franska klassiker, haha! Vi känner dem eftersom att baransvariga är bror med en av C’s bästa vänner, sâ vi har varit där flera gânger. Supertrevliga killar! Det blev en ganska tidig kväll trots allt och jag drack inte mer än ett par glas vin, sâ idag mâr jag prima!

Jag ska snart gâ och träffa Ina för en promenix och pratstund i Monceau. Vi har inte setts pâ väääldigt länge, sen i vâras nâgon gâng. Galet! Sâ det ska bli kul att ses och höra vad hon har haft för sig.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.