C'est la vie

Allt om Sydafrika


Dagens frukost

Jag funderar över om det är så att jag kanske borde äta lite lunch. Jag är ju såklart en sådan som ibland hoppar över lunchen av ren lathet. Inte bra alls. Men idag är jag så himla seg.

Jag sitter här i mina rutiga pyjamasbyxor(de fick jag i födelsedagspresent av Iryna förra året, älskar dem!) och en grå sweatshirt från GAP och har spenderat mesta av dagen i soffan. Vad har jag gjort då? Jag har studerat hela Sydafrikas historia inklusive presidenter(+ Zimbabwes president, vilket as!), apartheidens historia, Braai och Nelson Mandela. Så har jag skrivit en a4-sida som en början. Samt sökt på Sydafrika-bloggar. Jag hittade denna bloggen. Hennes man pluggar och hon lever som ”lyxhustru”. Hur fasen har hon råd att leva som lyxhustru när mannen är student…? Inte mycket till hjälp från pappa heller som mest dealat med engelska sydafrikaner. Som såklart mest är som engelskmännen.
Fast jag har fått en massa info från min kusins kompis Sanna, som bor i Sydafrika med sin sydafrikanska kille, hon mailade en massa bra på FB. Tur man har kontakter!

Nu ska jag ta tag i mig själv och släpa in mig i duschen. Ciao!                                                         

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.