Fun stuff

Hipp Hipp Hurra!


HAPPY BIRTHDAY!!!


Idag fyller min fina Sophia 24 år. Hon är min enda kusin som jag står så nära men jag ser henne mer som min syster, bästa vän och själsfrände. Vi delar nog nästan allt.

Så grattis till dig. Jag älskar dig och finns alltid här för dig. I vått och torrt! 

Jag vaknade utvilad idag och började med att ringa och sjunga för Sophia. Eller nej okej, jag spelade upp Stevie Wonders ”Happy Birthday” från Spotify. Innan frukost låter jag inte vacker när jag sjunger. Men hon blev nog glad ändå.
Nu ska jag äta frukost och ringa pappa för att få lite inside information om Sydafrika, vi skriver ett arbete om deras kultur och vad man kanske ska tänka på när man besöker det landet i jobbsammanhang. Pappa har jobbat mycket där nämligen.

Senare i eftermiddag blir det troligtvis julbak med Sandra och Stina. Myyys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.