Inspiration

The musical dream

Jag sitter och tittar på musikalfilmen Hairspray. Jag vet inte varför jag inte sett den innan. Den är ju underbar! Skådespelarna höjer verkligen filmen dessutom, även de yngre. Men John Travolta alltså. Haha! Han är ju så bra.

Jag får sådan lust att hoppa av skolan och satsa på musikalkarriär i stället när jag ser den. Varför slutade jag dansa för? Så himla dumt egentligen. Jag älskar att sjunga och har gått teater på gymnasiet, så visst har jag någon gång drömt om det. Ända sen jag var 11 och mamma tog med mig på Sound of music på Göta Lejon när den gick med Carola och Tommy Körberg, så har jag fantiserat om att stå på en scen och sjunga, spela teater och dansa.

Men jag fick andra intressen, och sen var det väl självförtroendet också som gjorde att jag aldrig riktigt vågade söka till något. Jag hade det tufft i skolan och trodde inte att jag skulle lyckas. Efter gymnasiet var jag för lat och annat lockade. Till slut kändes det också som att jag inte riktigt ville det tillräckligt för att kämpa för det.

Så det tåget har gått för länge sen, tyvärr. Till dess får jag nöja mig med att titta på dem. Och göra egna shower i min ensamhet, haha.

Har ni någonting ni drömde om att göra när ni var yngre? Eller drömmer ni fortfarande om det?

0

0 kommentarer

 • Sofie

  jag drömde om att stå på scen. med musik eller med kläder.. tror jag ville ha uppmärksamheten 😊 och den finns nog kvar. jag kallar det bekräftelsekåt. haha. du har grym blogg för övrigt 😊

 • Ellinor

  Det är aldrig för sent!
  Som liten var jag en riktig teaterapa, gjorde alltid små uppsättningar på lekis osv. Den ådrar försvann dock ganska snart och numera har jag varken längtan eller fallenhet för att stå på scen. Däremot sitter jag mer än gärna i publiken!

  Jag tycker absolut att Alkemisten är ett bra val. Coelhos böcker är väldigt lättlästa, ämnena till trots. Den är väldigt vacker, lättsam och inspirerande. Perfekt efter en tung höst med andra ord!

  Just nu längtar nog jag precis lika mycket som du till att stundande vecka skall vara över och med den också skolan!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.