Okategoriserade

Day 1: This is me

Då kör vi då. Idag börjar vi med nummer 1 på listan.

Presentation – Det här är jag

En tjej på 26 som är född och uppväxt i Malmö men pratar rikssvenska eftersom att mina två föräldrar är nollåttor. Det är oftast det första folk kommenterar när de träffar mig första gången, att jag inte pratar skånska.

Är en stadstjej men gillar ändå att vara på landet ibland och drömmer om att bo i ett hus om sådär 10 år. Får ont i hjärtat när folk målar fina gamla trämöbler vita. Tycker att orange är den fulaste färgen som finns tätt följt av brunt. En rastlös själ som har svårt för att sitta still. Tycker om att laga mat, men inte när jag är ensam. Sällskapssjuk men inte rädd för att vara på egen hand. Lyssnar på det mesta förutom hårdrock, dansband och Snoop Dogg-hip hop. Drömmen är att någon gång se U2, Robbie Williams och Coldplay live.

Jag tycker om att ha åsikter men har fått öva på att vara mer diplomatisk. Jag är känslig men realistisk vilket nog har att göra med att jag har svårt för att lita på människor. Därför är jag ofta själv rak och ärlig för att människor ska få förtroende för mig. Andra egenskaper är envishet, bestämdhet och något tankspridd.
Oftast ganska mjuk och snäll men kan bita ifrån om jag tycker att någon förtjänar det. Ibland gör jag det även om personen inte förtjänar det men ber alltid om ursäkt och erkänner mitt misstag om jag gått över gränsen.

Just nu pluggar jag till Internationell marknadsförare/säljare som är en 2-årig KY-utbildning. Den började jag i höstas efter att ha kommit hem från ett år i Paris. I den franska huvudstaden bor min fransman kvar och vi har varit kära sedan 10 månader tillbaka då våra ögon möttes på en bar på rue Saint-Saveur en kall februarikväll. Han är världens finaste och jag längtar efter honom hela tiden.
Några gånger per månad drygar jag ut kassan genom att jobba extra på en larmcentral.

Saker jag tycker om är:

att sjunga och dansa stup i kvarten – ÖVERALLT, vinrött, att åka skidor, Desperate Housewives, att lära mig nya saker, macarons, att ta kort på Paris vackra parker, mochalattes, mina vänners vackra personligheter, sommar, att köpa smycken och underkläder, att somna i min älskades armar, Pressbyråns lussebullar, att tjäna pengar… m.m m.m

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.