Okategoriserade

A second opinion

 

 

Vi åker som bekant väldigt tidigt i morgon bitti så ikväll måste allt vara packat och förberett inför bröllopet i morgon eftermiddag. Jag tänkte smörja in mig med brun utan sol men inser att det nog inte kommer hinnas med. Typiskt att min solbränna redan börjat blekna. Naglarna ska jag måla också och det får nog bli en ljusare färg denna gången. Eller så tar jag svart? Haha, det hade varit kul att gå på ett traditionellt franskt bröllop och komma med svart nagellack! Det hade INTE Christophe gillat kan jag säga. För honom är allt finast om det är naturellt och klassiskt. Rött nagellack och mycket smink går bort. Det ska vara tråkiga och enkla modeller på kläderna och inga mönster. Vår stil och smak är totalt delad. Förutom vissa undantag då vill säga. Men jag klär ju mig som jag vill och för det mesta tycker han att jag är sexig och fin ändå. Och vice versa.

 

Förresten, hans kommentar när jag provade kjolen från H&M:

 

”Elle est pas si moche que j’ai pensé…”. Vilket betyderungefär: Den är inte så ful som jag trodde att den skulle vara. Skeptisk men inte helt omöjlig.

 

Nej nu ska jag ut och handla lite så vi har någonting att äta på tåget i morgon.

 

 

0

0 kommentarer

  • Kelly

    Hej Christine! Tack för din kommentar nyss 😊 Jo, visst är det så att det har varit mycket "spons" på sistone, men det är svårt att INTE låta bli att blogga om de fantastiska saker man får liksom 😊 Jag får ju faktiskt mycket som inte inte bloggar om oxå, utan jag känner alltid att jag vill bara skriva om saker jag står för. MEN jag ska definitivt bättra mig på mer inlägg om mitt pyssel, bakning och inredning vilket är det som definerar mig bäst liksom. Jag ska hälsa på min mamma idag och hon har tydligen gjort ROSA äppelmos som jag bara måste dela med mig utav 😊 Så håll utkik! Tack för din feedback! Mina läsare är viktiga för mig, så jag lyssnar 😊 Kramar och ha en trevlig helg! Kelly

  • Karin

    Haha jag vet hur det är! Min kille gillar inte ofta kläder eller skor jag köper, men när han ser dem på mig så tycker han ju aldrig jag klär mig dåligt. Då tycker han att jag är fin! Så det är därför man ska välja kläder efter eget tycke 😉 ibland lyssnar jag på honom men det slutar med att jag ångrar mig och inte känner mig bekväm i plagget… och gör man inte det så syns det ju och DET är oklädsamt om något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.