Fun stuff

À la campagne


På Gare d’Austerlitz. En av två som fortfarande har de gamla tågen. Nu är det ju mer och mer TGV, som är Frankrike’s svar på X200, bara att de är mycket snabbare.


Pauline och Anais


Dags för middag


Och en väldigt fransk sådan med ost, vin, skinka, patéer och bröd.


Homer är ännu mer efterbliven på franska…


Ett något skumt spel. Roligast var nog när jag skulle imitera en klibbig flugfångare, haha! Min medspelare lyckades inte gissa rätt…


Ynn gör brasa… mys


På cognac-museum(kommer ett inlägg om detta sen, kan vara kul för er pappa och Ewa! :-))


När det inte festades och dracks, så var det mycket sån’t här


Sista kvällen bestämde vi oss för att skippa matlagningen och dra på restaurang istället.


Och den låg precis brevid ett slott


Det syns inte här men gud så trött jag var!

Helgen i bilder. Mitt batteri dog sista dagen så jag har inte fler bilder efter restaurangbesöket. Men tog lite bilder med Christophe’s iPhone. Ska se om jag kan få fram dem sen.

Idag jobbar jag hela dagen och ikväll ska jag köpa med mig något till middag(orkar inte laga…) och sen bara hem till mig och glo på Svenska Hollywoodfruar eller något annat lättsmält. Confessions of a shopoholic går på TV ikväll men min TV verkar inte vilja fungera just nu. Fast är den dubbad och det inte går att ändra till originalspråk så är det ändå inte så kul. Hmm, får se. Jag tror jag ska köpa med mig lite jordgubbar med. Love it!

Jag har föresten fruktansvärd träningsvärk sen träningen igår. Magen, benen, rumpan, vaderna… aj aj. Men skönt ändå. Man vet att man kämpat bra! 🙂

0 kommentarer

 • matilda

  Svar: Ungefär 100 kr med frakt fick jag min för.
  Sen har jag kikat på en sån där väska du har på bilden också haha. Hur mycket kostar dom i butik? Och är handtagen så långa så man kan slänga upp den på axeln?
  Premiären på utservering ska väl vara lite kall 😊

 • matilda

  Okej.
  Priserna går ju upp rätt fort på tradera. Men det blir väl lätt så då det inte går att få tag på här hemma. Ofta blir det ju billigare än en Parisresa iallafall 😊 Även om det skulle vara mycket roligare haha.

 • Karin

  Gud vad mysiga bilder! ser ju helmysigt ut tänkte jag skriva men det blev ju lite mycket mysigt i en och samma mening… haha jaja, så får de vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.